Varaa tila

Pitäjänmäen moottorihalli ja sen työkalut laitteet.

 

Moottorihalli ulkopuolelta.

 

Nelipilari nostin ja matalanostin.

Rengaskoneet, Tasapainoituskone, Pylväsporakone ja prässi.

 

Hitsauskoppi, kohdepoisto imuri ja kemppi.

Tig ja kaasu hitsaus laitteet.

 

Työkaluseinät josta löytyy vasarat, kiintoavaimet ja hylsyt.

Työkaluvarasto josta löytyy erikoistyökalut ja paljon muuta sälää.

 

Painepesuri ja vaahdotin.

Vipperit osien ja työkalujen puhdistukseen.

Erinlaisia moottoripöyrä telinetä.

 

moponosturit ja pukkeja

Drift trike joka rakennetiin nuorten kanssa. Päivävuoron (ammattikoulu) projekti auto ford vuosimallia 55

 

 

Kaikki tilat tulee jättää siihen kuntoon, mihin se on ryhmän saapuessa jäänyt. Kaikki roskat roskikseen ja työkalut niille kuuluville paikoille.

 

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan. Tilojen käyttömaksut seuraavalle vuodelle vahvistetaan edellisen vuoden keväällä.

Tiloja on mahdollista varata sekä yksittäisiin tapahtumiin että säännölliseen käyttöön. Hakemuksessa ilmoitetaan syys- ja kevätkauden todelliset aloitus- ja lopetuspäivät.

Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla, otathan yhteyttä nuorisotalolle hyvissä ajoin sopiaksesi tilan varaamisesta.

 

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan tiloja, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Tarkista vapaat käyttövuorot:
2. Selvitä, mihin maksuryhmään kuulut ja tutustu ehtoihin: Hinnasto
3. Ota yhteyttä Pitäjänmäen moottorihalli mieluiten sähköpostitse suvi-sanna.tolvanen@hel.fi ja kerro, milloin tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.

Hallin työkaluista ja laitteista voi kysellä tarkemmin halillilta tai puh. 0931029101
4. Lähetä käyttövuorohakemus täytettynä nuorisotalolle osoitteeseen: Pitäjänmäen nuorisotalo, Jousipolku 1, 00370 Helsinki.
Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen suvi-sanna.tolvanen@hel.fi.

Kaikissa tilan vuokrausta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä nuoriso-ohjaaja suvi-Sanna Tolvanen ensisijaisesti sähköpostitse suvi-sanna.tolvanen@hel.fi

 

Mootorihallin toimintaohjeet

Tutustumalla halli sääntöihin tiedät miten talossamme tulee toimia. Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisoasiainkeskuksen kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisoasiainkeskuksen toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on myös inva-wc.
Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.
Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

 

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisoasiainkeskuksella oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.
Päätökset toimintakauden säännöllisistä varauksista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

 

Uutuus! Varaamo.hel.fi-tilanvarausjärjestelmä avautuu kaupunkilaisten koekäyttöön
Varaamo-tilanvarausjärjestelmässä voi nyt kuka tahansa varata netissä käyttöönsä kätevästi Helsingin kaupunginkirjaston, nuorisoasiainkeskuksen ja varhaiskasvatusviraston kokoustiloja, laitteita ja erilaisia välineitä. Nuorisoasiankeskuksesta mukaan lähtee muutamia nuorisotaloja. Varaamo.hel.fi

Nuoriso toimi on noin sadan toimipaikan verkosto ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.